U12-es Európa-bajnokság

2019.07.15. 08:40

Gaál Zsókával első helyen a fiúk!

Remekül szerepel a magyar sakkválogatott az U12-es Európa-bajnokságon, amelyen az ajkai Gaál Zsóka a mezőny egyetlen lány tagja.

Horváth Gábor

A magyar válogatott tagjai táblasorrendben: Tancsa Tamàs, Tran Dàvid, Könyves Àlmos, Gaàl Zsóka, Giang Tran Nam. Csapatkapitány: Ruck Róbert nagymester

A csehországi Pardubicében rendezik a 12 éven aluliak sakk Európa-bajnokságát. A mieink döntetlennel kezdték a viadalt, de aztán sorrendben a házigazdákat, a fehéroroszokat, majd (vasárnap) az addig hibátlanul teljesítő első helyen álló lengyeleket is legyőzték.

A magyar válogatott tagjai táblasorrendben: Tancsa Tamás, Tran Dávid, Könyves Álmos, Gaál Zsóka, Giang Tran Nam. Csapatkapitány: Ruck Róbert nagymester

Az ajkai Gaál Zsóka a három nyertes meccsen kapott lehetőséget és mind a három partiját hozta. A magyar csapat jelenleg az első helyen áll, de még három kemény forduló hátravan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában