téli felkészülés

2019.02.17. 21:57

Győzelem a hetedik tesztmeccsen

A téli felkészülés végéhez közeledve barátságos mérkőzésen találkozott a Perutz FC és Veszprém gárdája, a lefújás után a hazaiak kétgólos sikernek örülhettek.

Haraszti Gábor

Az NB III-as Perutz FC Pápa magabiztosan győzte le a megyei első osztályt vezető VLS Veszprémet Fotó: Haraszti Gábor

Perutz FC–VLS Veszprém

3-1 (1-0)

Pápa, 100 néző. Perutz FC: Szigeti – Bohner, Dóczi, Császár, Böröczky – Baldauf, Nagy T., Szilágyi, Ivancsics – Tóth M., Szabó Zs., cserék: Dokter, Benecz, Hanzl, Farkas, Iványi. Edző: Rozmán László.

VLS Veszprém: Kis – Rédling, Domján, Felber, Gulyás, Gunther, Vass, Somogyi, Gálfi, Venczel, Simon, cserék: Orbán, Csordás, Molnár, Király. Edző: Pető Tamás.

Gsz.: Tóth M., Szilágyi, Szabó Zs. ill. Csordás M.

A Perutz FC a hétközi RKSK elleni 2-1-es győzelem után a Veszprém megyei első osztályt vezető Veszprémmel találkozott. A VLS elleni találkozó már a hetedik tesztmeccse volt a pápaiaknak, akiknél pályára lépett a három új igazolás, a védő Tiba Levente, a középpályás Szilágyi Adrián, valamint a támadósorban bevethető Tóth Milán. A mérkőzés külön pikantériáját az adta, hogy ellenfélként visszatért három ex-Perutz játékos, Venczel Zoltán, Domján Roland és Somogyi Richárd is.

A kellemes tavaszi időben az első félidőben egy gólt láthattak, a pápaiak új igazolása, Tóth Milán egy kidolgozott támadás végén az elfekvő kapus felett helyezett a hálóba, 1-0.

Az NB III-as Perutz FC Pápa magabiztosan győzte le a megyei első osztályt vezető VLS Veszprémet
Fotó: Haraszti Gábor

 

A második félidőben tovább növelte a különbséget a hazai csapat, Szilágyi egy lepattanó labdát lőtt nagy erővel a jobb felsőbe, 2-0.

Nem sokkal később már három volt a különbség, bal oldalon vezetett akció végén Szabó Zsolt lőtte ki a hosszút, 3-0. A vendégek a csereként pályára lépő Csordás Máté révén szépítettek, aki egy eladott labdát követő kontratámadás végén passzolt a kapuba, 3-1.

Rozmán László: – A hozzáállásal és játékkal meg voltam elégedve. Pozitívum, hogy egyre jobb teljesítményt nyújt a csapat, sokkal szervezettebbek, egységesebbek és gyorsabbak vagyunk a korábbi hetekhez képest.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában