Sport

2010.01.06. 17:03

Győzelmet várnak maguktól

Pápa - Az NB IB-s kosárlabda-bajnokságban pénteken folytatódnak a küzdelmek. A Pápa-Damla KC a Fehérvár KC-t fogadja a sportcsarnokban 17.30 órakor.

Novothny Ottó

A vendégek a tizedikek a tabellán, azt a két klubot előzik meg, melyeket legyőztek: a Sárvárt és a Pekosit. A házigazdák viszont négy sikerrel és hat vereséggel a hetedik helyen állnak jelenleg, de ezen az idei menetelésben mindenképpen javítani szeretnének. Az első állomás mindjárt a pénteki (január 8-i) mérkőzés lesz.

- A megszokott módon készültünk az ünnepek alatt - kezdte Vajda József edző. - Sajnos a betegségek nem múltak el, ettől függetlenül edzettünk, sőt Budafokon tesztmeccset is játszottunk. Nagy különbséggel nyertünk, de ennél is fontosabb volt, hogy jó teljesítményt nyújtottunk.

- A Fehérvár elleni meccs eredetileg szeptemberre volt kiírva.

- Így igaz, tulajdonképpen ezzel zárjuk az első kört. Bízom benne, hogy győzelemmel tesszük ezt, hiszen hazai pályán ez kötelező is.

- Az időpont szokatlan.

- Kényszerű választás volt. Számítunk szurkolóinkra, reméljük, az idén is sikerül örömet szereznünk nekik. Az év első mérkőzésén ez a célunk.

Címkék#kosárlabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!