Sport

2006.06.02. 22:00

Háromnapos futball

Mórocz Zsolt

A három korcsoportban a Botev, a Báthory, a Simonyi, a Rózsa, a Nagy L., a Deák és a Kossuth tanintézmények együttesei mérik össze tudásukat. A legnépesebb mezõny a legfiatalabbaknál (10) lesz, míg a II. kategóriában öt, a harmadik korcsoportban hat, a negyedikben szintén hat társulat lép pályára. Szerdán és csütörtökön 13.30 órakor, pénteken 11 órakor kezdõdnek majd meg a küzdelmek. A döntõk június 9-én 13.30-tól lesznek.
A rendezõ Veszprémi Iskolai Labdarúgó Egyesület a VILE-kupa keretében ügyessé-gi tízpróbát is meghirdetett a mérkõzések mellett.
Dekázásban (ügyes, ügyetlen lábbal, meghatározott módon), labdatartásban (párban lábbal, illetve fejjel), fejelgetésben, szlalom labdavezetésben, célba rúgásban labdavezetésbõl, ingafutásban (a rajt-cél vonalról meghatározott távolságig kell futni és vissza), valamint büntetõrúgó versenyben mérhetik össze tudásukat, felkészültségüket az ifjú futballisták.
Az érdekes és látványos vetélkedõ a 6-14 év közötti korosztály számára kínál remek és hasznos programot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!