Újabb fontos meccs

2019.03.20. 07:00

Hazai környezetben lép ma pályára a BKSE

Hazai pályán folytatja szereplését a balatonfüredi kézilabdacsapat, amely továbbra is erőltetett menetben, szerda-hétvégi ritmusban játssza meccseit.

Horváth Gábor

A fürediek (a labdával Szita Zoltán) nem várnak könnyű találkozót a Dabas ellen

Fotó: Balogh Ákos/Napló

A Dabas együttesét látja vendégül ma (18.00) a Balatonfüredi KSE a férfi kézilabda NB I-ben. Csoknyai István alakulata a hétvégén Gyöngyösön szerepelt, az összecsapástól mindenki szoros küzdelmet várt, ám a vendégek könnyedén léptek túl (26-20) szintén élcsapat vetélytársukon.

A fürediek (a labdával Szita Zoltán) nem várnak könnyű találkozót a Dabas ellen Fotó: Balogh Ákos/Napló

– Jól játszottunk. Sikerült javítanunk helyzetkihasználásunkon, hatékonyan védekeztünk, és jött egy extra kapusteljesítmény is – foglalt össze a BKSE szakvezetője. Csoknyai István megjegyezte: az utóbbi időben nagy terhelésnek van kitéve csapata, amelynek sérülések nehezítik a dolgát. Kancel Ottó hosszabb időre kiesett a játékból, de Kemény László és Petar Topic sem százszázalékos. A mai mérkőzés ugyanakkor ismét fontos, szükségük van a két pontra a Balaton-partiaknak.

– Lépéselőnybe kerültünk a Gyöngyössel szemben, és szeretnénk az első ötben maradni. Ha most nyernénk, jó eséllyel megvalósítjuk célunkat. A Dabas veszélyes ellenfél, egyrészt mert nincs rajta nyomás, másfelől jó formában van. Idén Gyöngyösön maradt alul egy góllal, Csurgón ikszelt, a többi találkozóját megnyerte – figyelmeztetett Csoknyai István, aki egyébként dicsérte csapatát, amely, mint mondta, a problémák ellenére becsületesen dolgozik, hajt és folyamatosan fejlődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában