Sport

2017.07.07. 14:25

Hazatér Veszprémbe Nagy Gergő, a "madridi gladiátor"

VESZPRÉM Az elmúlt időszakban a spanyol bajnokságban bizonyított a Veszprémi Centrum SE fiatal tehetsége, aki most visszatér a királynék városába.

Horváth Gábor

A veszprémi egyesület négy évre kölcsönadta tehetséges birkózóját, Nagy Gergőt a spanyol bajnokságban szereplő madridi Gladiador Clubnak.

A fiatal sportoló bizonyított, nem is akárhogyan, hiszen egészen a válogatott keretig menetelt.

Nagy Gergő fantasztikus menetelést mutatott be Fotó: Centrum SE

Nagy Gergő a bolgár edző, Mehmed Kodakov kezei alatt pallérozódott a spanyol fővárosban. A szorgalmas fiatalember olyan jól szerepelt, hogy az év elején meghívták a magyar korosztályos válogatottba is. Nagy Gergő a tavaszi szezonban sorozatban nagy magabiztossággal nyer-te a versenyeket. Az utolsó megmérettetésen úgy szerzett aranyérmet, hogy minden ellenfelét két vállra fektette, míg rajta egyetlen pontot érő fogást sem hajtottak végre. A kiváló teljesítményhez a spanyol birkózó szövetség elnöke is gratulált.

A tehetséges sportoló nyáron hazatér, a nyolcadik osztályt a Kossuth Lajos Általános Iskolában teljesíti majd, s emellett természetesen birkózó pályafutását sem hanyagolja, a hazai bajnokság kihívásaira is készül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!