minden bejött neki a derbin

2019.06.11. 12:12

Hétszer volt eredményes a Tihany-Balatonszőlős SE csatára

Nem mindennapi egy futballista pályafutásában, ha sikerül egy meccsen hét gólt szereznie. A Tihany-Balatonszőlős SE támadójának, Pap Péternek ráadásul ez éppen egy nagy múltú szomszédvári rangadón jött össze.

Horváth Gábor

Pap Péter hét gólt lőtt a Pécsely ellen Fotó: Horváth Gábor

Fotó: Horváth Gábor

- Utánpótláskorú játékosként előfordult, hogy tíz gól fölé jutottam, de felnőtt szinten ez a csúcsom – mondta el lapunknak Pap Péter. A Tihany-Balatonszőlős labdarúgója a Pécsely elleni szomszédvári rangadón hétszer volt eredményes, csapata pedig 14-2-re nyert az MTD Hungária megye III-as bajnokság keleti csoportjában.

Pap Péter hét gólt lőtt a Pécsely ellen Fotó: Horváth Gábor

- Nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen derbin, a szomszéd falu elleni összecsapáson sikerült ennyiszer a kapuba találni. Nagyon jól ment a csapatnak a játék, komoly támogatást kaptam a társaktól, és nekem is összejött minden. Szerencsére jó napot fogtam ki, az összes próbálkozásom eredményes volt, betaláltam jobbal és ballal, egyedül a fejes gól hiányzott – emlékezett vissza Pap Péter.

A 20 esztendős támadó Székesfehérváron született és ott is kezdett el futballozni, Balatonfüredre került, onnan pedig Tihanyba, majd Csopakra.

Jelenlegi csapatát év eleje óta erősíti, 14 mérkőzésen 25 találatot jegyzett.

- A társaság miatt igazoltam ide, hiszen sok régi ismerősöm, korábbi balatonfüredi csapattársam futballozik itt, és az az igazság, hogy Erős Tamás edzőnek is nehéz nemet mondani – tette hozzá mosolyogva a fiatal játékos.

A Tihany-Balatonszőlős hetedik helyen végzett a szezonban, Pap Péter szerint jövőre akár előre is léphetnek. Ő pedig szeretne versenybe szállni a csoport gólkirályi címéért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában