Sport

2016.11.27. 14:41

Hiába védett büntetőt

Úrkút - Egyetlen gól döntött az idei utolsó megye I-es focimeccsen. A vendégkapus bravúrral javította hibáját, de ez nem volt elég.

Horváth Gábor

Úrkút SK-FC Zirc-Dudar 1:0 (1:0)

Úrkút, 100. Jv.: Takács G. Úrkút SK: Kádár - Varga M., Pávlicz, Keller (Pfaff), Sáringer (Buchwald), Takács, Lang, Imre (Prodanovits), Kuti, Márton, Marics M. Edző: Garai Péter.

FC Zirc-Dudar: Tálos G. - Pálfi, Eszlinger, Kiss Cs., Kiss S., Tálos D., Vachtler, Nagy K. (Papp S.), Horváth B., Turner, Csordás. Edző: Kozma Csaba.

Gólszerző: Pávlicz.

Az úrkútiak (narancssárga mezben) megérdemelten szerezték meg a három pontot Fotó: Penovác Károly

Hűvös, szeles időben kezdődött a 14. fordulóból elhalasztott mérkőzés. A hazaiak léptek fel támadólag, a vendég Zirc védekezésre rendezkedett be. A félidő közepén egy beívelést követően Tálos rossz ütemben mozdult ki a kapujából, és a labdát elfejelő Mártont taglózta le. A jogos büntetőt Pávlicz lőtte, Tálos elsőre hárított, de a kipattanót az úrkúti támadó már a kapuba helyezte. Ezután futószalagon dolgozta ki a helyzeteit a hazai alakulat, de képtelen volt a hálóba találni.
A második félidő úrkúti ziccerel indult, majd fokozatosan ellaposodott a mérkőzés. A vendégek képtelenek voltak helyzeteket kialakítani, a hazaiak pedig számtalan lehetőséget hibáztak el. Összességében a helyzetek sokaságát elhibázó Úrkút megérdemelten nyerte meg a sportszerű találkozót.
Jók: Pávlicz, Varga, Márton, ill. Pálfi.

Tudósított: Vágfalvi Norbert.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!