Sport

2016.11.09. 19:05

Horrorsérülés a veszprémi kézimeccsen!

Veszprém - Egy nagyjából tízcentis parkettadarab állt bele a Noszlopy iskola egyik kézisének alsó hasfalába, rohammentő vitte kórházba a szerencsétlenül járt játékost a városi kézilabda-bajnokságról.

B. Virág Rita

Ma rendezték a városi V-VI. korcsoportos fiú városi diákolimpiát a Vetési gimnáziumban, ahol a házigazda iskola mellett a Noszlopy két csapattal vett részt. A városi vetélkedőt a Vetési nyerte szoros meccseken, a Noszlopy "A" jelű gárdája előtt.

A körmérkőzéses tornát nem mindennapi esemény szakította félbe. A Noszlopy "B"-ben kézilabdázó fiú a hatoson hason csúszva, bevetődve próbált megszerezni egy labdát, amikor hihetetlen szerencsétlen sérülés történt. Egy tíz centis parketta darab beleállt a játékos alsó hasfalába.

Miután a jelenlévő orvos nem tudta eltávolítani a nagy fájdalmat okozó fadarabot a játékosból, ezért mentőt hívtak. Végül a fiút azonnal kórházba szállították és altatással műtötték. Az állapotáról egyelőre nem tudott felvilágosítást adni a csapat trénere, Ernszt Attila, azt ígérte, csütörtökön már többet tud mondani.

A szervezők beszámolójából úgy tudjuk, tüzetesen átvizsgálták a pályát, de nem találták, honnan hiányzik a parketta darab, ami a sérülést okozhatta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!