chelsea

2019.03.27. 11:11

Hudson-Odoi nem eladó

A Chelsea semmiképpen nem adja el 18 éves futballistáját, Callum Hudson-Odoi-t, aki iránt többek között a Bayern München érdeklődik.

Chelsea's Callum Hudson-Odoi celebrates after scoring a goal , during the UEFA Europa League second leg football match between Chelsea FC and FC Dynamo Kyiv at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, on 14 March, 2019. (Photo by STR/NurPhoto)

Forrás: AFP / STR / NurPhoto

A Times beszámolója szerint a londoni klub vezetői kijelentették: idén akkor sem engedik el a fiatal játékost, ha nem hosszabbítja meg a szerződését. A szélsőt 2020 nyaráig köti megállapodás a Kékekhez, ennek lejárta után szabadon távozhat.

A téli átigazolási szezonban Hasan Salihamidzic, a Bayern sportigazgatója megerősítette, hogy szeretnék megszerezni az óriási tehetségként számon tartott Hudson-Odoi-t, de a Chelsea már akkor visszautasította az érdeklődést, bár a játékos – sajtóinformációk alapján – azt kérte, engedjék el.

A müncheniek állítólag 30 millió eurót kínálnak, de az angol válogatott labdarúgót más klubok is szeretnék megszerezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában