Sport

2017.03.09. 16:15

Húsz egyéni csúcsot úsztak a veszprémiek

Tizenhét úszóval indult a hagyományos Budapest-kupán a Veszprémi Úszó Klub (VÚK). Az erős mezőnyben remek veszprémi eredmények születtek.

B. Virág Rita

Az idén különösen erős mezőny gyűlt össze a Budapest-kupán. Nemenként és korcsoportonként megközelítőleg 150 gyermek nevezett minden számban. A rengeteg induló miatt a két utolsó versenyszámot - a 200 méteres vegyes úszást és a váltószámokat - a szervezők eltörölték, így 50 méter pillangón, 400 méter gyorson és 100 méter hátúszásban mérethették meg magukat úszóink.

Kiváló eredményeket értek el a Veszprémi Úszó Klub (VÚK) sportolói a fővárosi Budapest-kupán
Fotó: VÚK

Páll Sebestyén egyéni legjobb idejét teljesítette 400 méter gyorsúszásban, ami a bronzérmet jelentette szá- mára.

Nagyon értékes helyezés a rendkívül erős mezőnyben Bánó Viktória ötödik helye 400 méter gyorson és 100 méter hátúszásban, míg Nyíri Villő 50 méter pillangón, Csányi Borbála pedig 100 méter háton ért el hatodik helyezést.

Összességében húsz egyéni csúcsot, valamint több aranyjelvényes szintidőt úsztak Balogh János, a VÚK vezetőedzőjének tehetséges tanítványai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!