Sport

2016.10.03. 08:08

Íme, a forduló válogatottja: aratott a Zirc-Dudar!

A pápai focista „bérlete” továbbra is érvényes a forduló válogatottjába, amelybe ketten-ketten fértek be Tihanyból és Almádiból, hárman pedig az alsóházi derbit nyerő Zirc-Dudarból.

Horváth Gábor

Lássuk, hogyan alakult a 8. forduló a labdarúgó megye I-ben! Mely játékosok teljesítettek a legjobban a mezőnyben?

Ki más, mint Venczel Zoltán csapatunk egyik csatára. A pápai támadó az utóbbi hetekben magára ragasztotta góllövő cipőjét, a hétvégén (Perutz FC-Magyarpolány 6:0) öttel toldotta meg találatai számát, s most már az elképesztő 21-nél jár.

A játéknap egyik legnagyobb sikerét a tihanyiak aratták, az újonc hazai pályán fektette két vállra (1:0) az Úrkút SK-t. A félszigetiek győztes találatát Pass Balázs szerezte, mellette Nemes Gergőt válogattuk be a hétvége legjobbjai közé.

A Várpalotai BSK csapatkapitánya, Bogdán István betalált a Péti MTE elleni derbin  Fotó: Nagy Lajos


A balatonfürediek szépen tartják a lépést az éllovas pápaiakkal. A BFC ezúttal egy nehéz pályán, az Ajka Kristály vendégeként gyűjtött három pontot (1:3), jelentős mértékben annak köszönhetően, hogy Hahn Gergő már a negyedik percben a kapuba talált.A Péti MTE-Várpalotai BSK szomszédvári derbit magabiztosan nyerték (1:5) a vendégek, a rutinos Bogdán István nemcsak betalált, remek teljesítményt nyújtott.

Fontos sikert aratott a Balatonalmádi SE, amely az Öskünél bizonyult jobbnak (2:0), a hazaiaktól Jakab Gergőt és Stiger Ákost emeltük ki.

A kameruni légiós Haman Sadjo hajrában szerzett gólja biztosította be a győzelmet a Cseténynek az Ugod elleni (3:1) paprikás találkozón.

Az FC Zirc-Dudar idegenben nyert alsóházi derbit, a Gyulafirátóton győztes alakulatból Tálos Gergőt, Tálos Dávidot és Horváth Benjámint is beválogattuk a forduló együttesébe.

Kapus

Tálos Gergő (Zirc-Dudar)


Hátvédek

Jakab Gergő (B.-almádi)
Hahn Gergő (B.-füred)
Nemes Gergő (Tihanyi FC)
Tálos Dávid (Zirc-Dudar)

Középpályások

Haman Sadjo (Csetény)
Stiger Ákos (B.-almádi)
Horváth Benjámin (Zirc-Dudar)
Bogdán István (Várpalota)


Csatárok

Venczel Zoltán (Perutz FC)
Pass Balázs (Tihanyi FC)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!