Sport

2017.06.20. 14:42

Inkább elégedettek a szezonnal a várpalotai asztaliteniszezők

VÁRPALOTA A legmagasabb osztályban ugyan nem sikerült bent maradni, ezzel együtt pozitívan értékelik a szezont a Várpalotai BSK Asztalitenisz Szakosztályánál.

Horváth Gábor

A VBSK utánpótlásában az egyes számú csapat nagy küzdelemben ezüstérmet szerzett a megyei bajnokságban. A második hely elsősorban Pátkai Anett és Makai Dominik teljesítményét dicséri. A felnőtteknél a me-gyei pontvadászatban szereplő együttes (amelyben több utánpótláskorú játékos is szóhoz jutott) bronzérmet szerzett, ezzel az eredménnyel szerencsés esetben út nyílhat az NB III-ba.

A várpalotaiak NB II-es férficsapata újoncként negyedik helyen zárt.A hölgyeknél az NB I-ben a VBSK hetedik lett. Itt is sok fiatal szerepelt, akadt meccs, amelyen az együttes háromnegyede utánpótláskorú volt.A legmagasabb osztályból, a női Extraligából kiesett a Várpalota, az utolsó helyen végzett, de jövőre megcélozza a visszajutást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!