labdarúgó nb III

2019.09.29. 19:06

Intő jel ez a vereség a VLS Veszprémnek

Még időben jött a pofon a VLS Veszprém NB III-as labdarúgócsapat játékosainak – vélekedett vezetőedzőjük, Pető Tamás a Bicske otthonában elszenvedett fiaskót követően.

Bényi Kálmán

A VLS Veszprém a három pontért indul csatába vasárnap

Fotó: Penovác Károly/Napló

Bicskei TC–VLS Veszprém 1–0 (0–0)

Bicske, 250 néző. Jv.: Sipos K. Bicskei TC: Füstös – Adorján, Molnár V., Dencinger (Farkas M.), Varga Z. (Móri), Sötét, Madarász, Erdős, Peinlich (Török), Radó, Rigó. Edző: Dragan Vukmir.

VLS Veszprém: Deczki – Zachán, Dobsa, Gulyás, Füleki (Markó), Gálfi (Molnár B.), Somogyi (Venczel), Nagy R., Vass, Lőrincz, Kiliti. Edző: Pető Tamás

Gólszerző: Sötét.

A labdarúgó NB III nyolcadik fordulójában a szintén újonc Bicskei TC-hez látogatott a VLS Veszprém gárdája.

A mérkőzésen jobbára mezőnyjáték folyt, szinte egyáltalán nem forogtak veszélyben a kapuk. A VLS nem tudta megismételni múlt heti produkcióját, a játékosok jóval valós tudásuk alatt teljesítettek. A 62. percben Somogyi megsérült, Pető edző kénytelen volt lecserélni.

Ráadásul a 72. percben a védők elméláztak, a veszprémi tizenhatos előtt felperdülő labdára a tétovázó vendégek között Sötét csapott le a leggyorsabban, és félfordulattal a kapu bal alsó sarkába vágta a labdát, 1-0.

Tipikus egygólos mérkőzés volt, ahol a Veszprém nem érdemelt pontot.

Pető Tamás: – Borzasztó gyengén, elképzelés nélkül fociztunk. A játékosaim a zsinórban megszerzett két siker után egy kissé elkényelmesedtek. Úgy gondolom, jókor jött a pofon, és ez a vereség visszabillent minket a helyes útra. Intő jel ez a fiaskó, ez már nem a megyei bajnokság, itt minden egyes pontért, gólért meg kell harcolni, s nem elég a szerelést pályára küldeni. Bízom benne, mindenki magába száll, és a jövő héten újult erővel száll harcba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában