Sport

2017.06.14. 11:57

Iváncsik Gergő befejezi

Veszprém - Iváncsik Gergő kézilabdázó csapata, a Telekom Veszprém honlapján jelentette be, hogy befejezi aktív pályafutásával és visszavonul.

B. Virág Rita

Iváncsik Gergő 2000 óta játszott a veszprémi kézilabda együttesben, ezalatt az idő alatt tizenhatszoros magyar bajnok, tizennégyszeres Magyar Kupa győztes lett. Háromszor szerepelt Bajnokok Ligája döntőben, 2002-ben, 2015-ben és 2016-ban. Az év kézilabdázójának is megválasztották 2010-ben.

A magyar válogatottban is maradandót alkotott a balszélső: 270-szer ölthette magára a címeres mezt, ezalatt közel 700 gólt jegyzett. Kétszeres olimpiai bajnoki negyedik helyezett.

A Telekom Veszprém honlapján közölt búcsúlevelében arról írt, borzasztóan nehéz döntést hozott, de a klub kötelékében marad és az utánpótlás dolgozik tovább.

Pozitívan áll az új kihívások elé, és mostantól szeretne élete új feladataira fókuszálni. Köszönetet mondott a családjának, az édesapjának és persze a veszprémi egyesületnek is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!