Sport

2017.05.04. 17:05

Izgalmas rangadók hétvégéje következik

Több rangadót is rendeznek a MTD Hungária megye II-es labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában. A Peremarton a Szentantalfához látogat, míg a Tótvázsony otthonában fogadja a Csopak gárdáját.

Bényi Kálmán

Szentantalfa NVSE (2.)-Peremarton SC Berhida (5.): Az antalfaiak csupán egy hétig tudhatták magukénak a tabella első helyét. A múlt heti herendi döntetlennek köszönhetően, ismét a tabella második pozíciójába csúsztak vissza. Amennyiben a bajnoki címért harcban szeretnének maradni, úgy hazai pályán mindenképpen szükségük lenne mindhárom pontra. Ehhez azonban a sorozatban tizedik győzelmükre hajtó peremartoniaknak is lesz majd egy-két szavuk. Háromesélyes találkozó.

Badacsonytomaji SE-Bonvino (7.)-Herendi Porcelán SK (9.): A tomajiak sorozatban négyszer is vesztesen hagyták el a pályát, javításra most hazai környezetben lesz lehetőségük a jó formában lévő Porcelán ellen. Döntetlen szagú mérkőzésnek ígérkezik.

Balatonkenese SC (11.)-Vaszar SE (16.): A sereghajtó vendégek az előző játéknapon megszerezték tavaszi első pontjukat. Remélhetőleg ez a kis siker nagy lökést ad nekik a bajnokság hátralévő részére. A Kenese formáját elnézve, egy újabb remi benne lehet a meccsben.

Tapolca (8.)-Egyetértés SE Nemesszalók (14.): A Tapolca az múlt héten létszám gondok miatt tíz emberrel játszotta végig a Peremarton elleni, idegenben 4:0-ra elveszített bajnokiját. Ha nem sikerül rendezni a sorokat a hazaiak háza táján, akkor még a Nemesszalók meglepetést is okozhat.


Csabrendek FC (13.)-Ősi PSK (1.):
A vendégek egy hetet töltöttek el a tabella második helyén, most azonban ismét az élről várhatják a 26. fordulót. Úgy tűnik, hogy tanultak a hibákból, és a Herend elleni döntetlen után tudatosult bennük, hogy minden csapatot komolyan kell venniük, ha bajnokok akarnak lenni. A Csabrendek legyőzése így kötelezőnek mondható.

Tótvázsony SE (4.)-Csopak SC (6.): Igazi hatpontos mérkőzés lesz. A két gárdát mindösszesen egy pont választja el a tabellán. Amelyik csapat veszít, az nagy valószínűséggel kiszáll a bronzéremért vívott harcból. Háromesélyes találkozó, a pillanatnyi forma fog dönteni.

Taliándörögd SE (12.)-Nemesvámosi LSE (15.): A statisztikai mutatók hazai győzelmet prognosztizálnak. De a labdarúgás azért szép játék, mert minden megtörténhet, még az is, hogy a vendégek begyűjtik végül mindhárom pontot.

Pápateszéri SE (10.)-Sümeg VSE (3.): A sümegiek hátrány három egység az éllovas Ősivel szemben. A teszériek hazai pályán jók, de a vendégek több botlást, már nem engedhetnek meg maguknak, ha a végelszámolásnál ott szeretnének lenni az élen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!