Megállítja a FAK az almádiakat?

2019.10.26. 11:00

Izgalmasnak ígérkezik a balatoni rangadó

Remek formában lévő alakulatok találkoznak az MTD Hungária megye I-es labdarúgó-bajnokság holnapi szomszédvári derbijén, Balatonalmádiban.

Horváth Gábor

A kék mezes Kristály Gyulafirátóton játszik, a tihanyiak Sümegre látogatnak

Fotó: Penovác Károly/Napló

Íme, a 12. forduló párosításai!

Vasárnap, 14.30

Csetény SE (10.)–Péti MTE (12.): Jó kis derbi lehet ebből, hasonló erősséget mutat a két csapat. A csetényiek a múlt héten hosszú nyeretlenségi szériát szakítottak meg, a Pét ugyan kikapott, de nem vallott szégyent a Kristály ellen.

Magyarpolány SE (14.)–Úrkút SK (5.): Mindkét gárda látott mát szebb napokat, és még finoman fogalmaztunk. Főleg a polányiakra jár rá a rúd mostanában, Piri Ottóék hat sorozatban elszenvedett vereséget követően süllyedtek a 14. helyig. Az Úrkút sem szokott ilyen gyenge pozícióban tanyázni, a Füred és az Almádi elleni vereség még talán belefér a pakliba, de a Tapolca elleni múlt heti hazai iksz igen fájó.

Balatonalmádi SE (3.)–Fűzfői AK (7.): A játéknap rangadóján két jó formának örvendő együttes csap össze egymással. Különösen az Almádi van lendületben, Kozma Csaba fiai legutóbbi sikerükkel nyolcmeccsesre hizlalták győzelmi sorozatukat. A FAK nem büszkélkedhet ilyen szériával, de jól összeállt a társaság, amely legutóbb még az éllovast is megszorongatta.

Sümeg VSE (15.)–Tihanyi FC (4.): A sümegiek az előző körben alsóházi derbit nyertek és el is mozdultak az utolsó helyről, ám ebben a párosításban bőven a vendégek tűnnek esélyesebbnek. A Tihany a legutóbbi hat bajnokiját mind megnyerte.

Az érdeklődők a BSE–FAK meccsről nézhetnek élő internetes közvetítést a youtube-on.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában