Sport

2016.12.18. 18:37

Jól jött ez a két pont

Balatonfüred – Győzelemmel búcsúzott a 2016-os esztendőtől a Balatonfüredi KSE U23-as alakulata a férfi kézilabda NB I/B-ben.

B. Virág Rita

Pénzügyőr-BKSE U23 26:31 (15:17)

Budapest, 100 néző. V.: Sándor, Szabó.

Balatonfüredi KSE: Andó - DÉBER 10 (4), MÁTHÉ 8 (1), Horváth L. 2, SZÖLLŐSI 2, SZILÁGYI 3, Orbán B. Csere: RÓZSAVÖLGYI (kapus), Vékony, Varga, Kancel 2, Németh A. 1 (1), Kis, Vágner 1, Turcsán, NEMES 2. Edző: Kárpáti Krisztián.

Hétméteresek: -, ill. 6/6.

Kiállítások: 10, ill. 6 perc.

A házigazda Pénzügyőr kezdett jobban, s egészen a 20. percig a vezetést is magánál tudta tartani. Ezt követően azonban fokozatosan vette át az irányítást a füredi alakulat, s nyitott, 4-2-es védekezésének köszönhetően a játékrész végére már két találatnyi előnnyel vezetett.

Fordulás után lépésről, lépésre növelte a különbséget a balatoni társaság, elől elsősorban Déber és Máthé jeleskedett, a kapuban pedig Rózsavölgyi is szép bravúrokat mutatott be. A hajrára állandósult a hat-hétgólos füredi előny, és a végén magabiztosan szerezte meg a két pontot a vendég együttes.

Kárpáti Krisztián: - Ha nem is játszottunk jól, igazi csapatmunkával szereztük meg a számunkra fontos győzelmet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!