sakkparti

2019.05.15. 07:00

Jól sakkozik? Játsszon Zsókával!

Lapunk 2019-ben sakkjátéksorozatot indít, amelynek jobb arca nem is lehetne, mint hazánk egyik legnagyobb tehetsége, az ajkai Gaál Zsóka.

Horváth Gábor

Fotó: Pesthy Márton/Napló

„Üdvözlök mindenkit! Gaál Zsóka vagyok, sakkozó. Még csak 11 éves múltam, de már hosszú ideje a sakk jelenti központi elemét életemnek. Imádok versenyezni, imádok gyakorolni, minden formáját szeretem ennek a gyönyörűen összetett játéknak. Többek között azt is, hogy új emberekkel ismerkedhetek meg és ülhetek egy asztalhoz. Már nagyon várom a következő játszmapartnerem. Vajon ki lesz az?” – Gaál Zsóka.

Szeretne a háromszoros Európa-bajnok, kétszeres világbajnoki ezüstérmes női FIDE-mesterrel játszani egy partit? Ehhez nem kell más, mint elküldeni az alábbi feladvány megfejtését a [email protected] címre, majd bízni a szerencsében a sorsolásnál.

A megfejtők között tízezer forint értékű könyvvásárlási utalványt sorsolunk ki havonta. Gaál Zsóka tehát idén minden hónapban jelentkezik egy-egy érdekes feladvánnyal, a fődíj pedig – amelyet év végén sorsolunk – egy sakkparti a szupertehetséggel.

A feladvány a képen látható ábrához: világos indul és a második lépésben mattot ad. Beküldési határidő: 2019. május 22.

(Az e-mailben a megfejtés mellett kérünk nevet, címet, telefonos elérhetőséget.)

A játékszabályzat a www.veol.hu/jatekszabalyzat linken olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában