Sport

2006.06.13. 22:00

Kedvezõtlenidõjárás miattverseny nélkül

Mórocz Zsolt

Kora reggel a szépszámú mezõny gyanakodva figyelte a meteorológiai elõrejelzéseket, hiszen a szokásos gyenge keleti szél nem sok reménnyel kecsegtette a versenyzõket. Végül a pesszimistáknak lett igazuk, az illetékesek kilenc órakor felhúzták a parton a halasztást jelzõ zászlót.
Délelõtt tizenegyre teljesen kisimult a tó felszíne, ezért a résztvevõk zöme a helyi sörsátor kivetítõjén az Eurosport jóvoltából a labdarúgó-világbajnokságok történetével ismerkedett...
Idõközben a versenybíróság a férfiak és a nõk számára is kisorsolta a szerdai futambeosztásokat. Ezekben ismét kemény csatákra lehet számítani. A két legjobb helyen álló magyar (a Sallai-Olosz, illetve a DAlbini-Szépfy) kettõsnek többek között a versenyben élen álló olasz Fonda-Guerra, a világranglistát vezetõ Zandona-Trani s a világbajnoki címvédõ Wilmot- Page egységgel is meg kell küzdenie.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!