Sport

2016.10.04. 14:20

Nehéz meccsek előtt áll a BKSE

Balatonfüred - Két kemény meccse van a héten a nem éppen bombaformában lévő Balatonfüredi KSE-nek. Kellene valami, amibe kapaszkodni lehet.

Horváth Gábor

A Mezőkövesdi KC otthonában lép ma pályára a férfi kézilabda NB I-ben a Balatonfüredi KSE, amely pénteken hazai pályán 27:27-es döntetlent játszott a Komlóval. Előtte kikapott Vácon, így az idei szezont nem túl jól, egy-egy győzelemmel és döntetlennel, valamint három vereséggel kezdte.

- A Komló ellen periódusokban ismét jól játszottunk, kidolgoztuk az előnyt, de rutintalanságunk miatt a vendégek mindig visszakapaszkodtak. A végén még a döntetlennek is örülnünk kellett. Egyelőre hiányzik az a plusz, amely hozzásegítene a sikerhez. Van mit gyakorolnunk. A héten mondtam a srácoknak, egyvalamit kell tennünk: dolgozni, dolgozni és dolgozni - fogalmazott Csoknyai István.

Sokat segítene a csapaton (balról Gerdán, Zdolik és Varsandán), ha a védekezése végre összeállna Fotó: Penovác Károly

A BKSE szakvezetője kiemelte: játékosai becsülettel végzik a dolgukat, és biztos benne, hogy előbb-utóbb a csapat képes lesz átlépni az árnyékát.

A fürediek ma 18 órai kezdettel a Mezőkövesdi KC vendégei lesznek. Az MKC sem rajtolt jól, egy siker mellett öt veresége van eddig az idényben. - Ebben a pontvadászatban három csapat kiemelkedik, a többiek viszont azonos szinten vannak, minden egyes pontért keményen meg kell küzdeni. Főleg idegenben. Nekünk most nagy szükségünk lenne egy bravúrra, amelybe a folytatásban bele lehet kapaszkodni. Itt az alkalom! - jelentette ki Csoknyai István, aki hozzátette: Mezőkövesden rendre nagy csatákat vívnak, várhatóan ez most sem lesz másként.

A Balaton-partiak vasárnap kezdik meg EHF-kupa-szereplésüket, vasárnap a svájci Pfadi Winterthur lesz a vendégük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!