Sport

2017.01.27. 19:15

Kidőlt a sorból a center

Balatonfüred - Rang-adót vesztett a Szent Benedek NB II-es női röplabdacsapata a listavezető otthonában.

B. Virág Rita

Haladás-Szent Benedek

3:1 (20, -15, 19, 20)

Szombathely, 250 néző. Szent Benedek Balatonfüredi Röplabda Akadémia: Molnár-Pintér, Környei, Dordzsceren, Molnár B., Sebestyén, Vasvári. Csere: Szokolikné (liberó), Tóth-Lakics, Erdősi. Edző: Fehér Tibor.

A Szent Benedek Balatonfüred (balra) NB II-es röplabdázói számára a vereséggel most már a cél az ezüst megszerzése
Fotó: Penovác Károly

Rossz előjelekkel indult neki a rangadónak a Füred, Jezerniczky ugyanis bokasérülést szenvedett. A Szombathely állva hagyta ellenfelét a rangadón (8:1), a vendégek rengeteg hibát vétettek az új felállásban, látszott az összeszokatlanság. A második szettre lendületbe jött a Szent Benedek (1:7), feljavult a balatoniak játéka, és ennek köszönhetően könnyen egyenlített. A hazaiak azonban új erőre kaptak, jól működtek a nyitásaik, míg a túloldalon bizonytalanná vált a sáncmunka és a nyitásfogadás (2:1).

Az utolsó szettben a játszma elején még tartotta magát a Füred, de a játéka egyre pontatlanabbá vált. Cserékkel frissített Fehér edző. A haj-rában Környei fantasztikus ütéssorozata sem volt elég az egyenlítéshez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!