Sport

2009.11.20. 20:20

Labdarúgó Soproni Liga: A Debrecen győzött Kispesten

Budapest - A címvédő Debrecen hajrában szerzett góllal győzött a bennmaradásért küzdő Budapest Honvéd vendégeként a labdarúgó Soproni Liga harmadik fordulójából elhalasztott és pénteken bepótolt mérkőzésen.

MTI

A találkozót a hazaiak Panathinaikosszal játszott centenáriumi gálamérkőzése miatt halasztották el még a nyáron.

    Soproni Liga, a 3. fordulóból elhalasztott mérkőzés:
Budapest Honvéd - DVSC-TEVA 1-2 (0-0)
-------------------------------------
Bozsik Stadion, 1.000 néző, v.: Vad II.
    gólszerzők: Abraham (68.), illetve Leandro (76.), Rudolf (91.)
    sárga lap: Vukmir (61.), Benjamin (76.), Palásthy (82.), illetve Dudu (42.), Leandro (67.), Bernáth (70.), Czvitkovics (84.)

    Budapest Honvéd:
    ----------------
Németh G. - Takács Á. (Bojtor, 83.), Vukmir, Benjamin, Hajdú - Moreira, Horváth A., Hrepka (Abraham, 58.), Diego - Zsolnai (Palásthy, 71.), Abass

    DVSC-TEVA:
    ----------
Oantic - Bernáth, Komlósi, Mészáros, Fodor - Vinicius (Czvitkovics, a szünetben), Katona, Varga J. (Dombi, 66.), Leandro - Rudolf, Dudu (Coulibaly, a szünetben)

Szinte helyzet nélkül telt el az egész első félidő. Valamelyest többet volt a labda a vendégeknél, de ezzel együtt sem találtak fogást a fővárosiakon. A szünetet követően fordult a kocka: a kispestiek birtokolták többet a labdát, komoly lehetőség azonban egy darabig ugyanúgy nem adódott, mint korábban. A hazaiak aztán váratlanul vezetést szereztek, s ettől "felébredt" a Loki. Eredményes hajrával a maga javára fordította a találkozót, pedig Leandro sérülése és a korai cserék miatt tíz emberrel fejezte be a meccset.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!