Sport

2015.11.14. 19:42

Lánykérés a futsalmeccsen

Budapest, Veszprém– Az Aramis SE-1. FCV futsalbajnoki több érdekességet is hozott: például kétperces dupla-gólváltást, visszatérést, és egy lánykérést is.

Horváth Gábor

Aramis SE-1. FCV 2:4 (2:3)

Budaörs. V.: Solymosi, Czene-Joó. Aramis SE: Boldizsár – Frank, Roni, Jovánczai, Szeghy. Csere: Farsang, Sebestyén, Pál, Boznánszky, Pap, Csopaki, Soós, Korozmán, Safar. Edző: Frank Tamás. 1. Futsal Club Veszprém: Schmidmajer – Finta, Boromisza G., Németh, Gulyás. Csere: Sárdi, Bognár, Boromisza D., Tar, Püspök, Tatai, László, Vas. Edző: Madarász János.

A vendégek kezdtek aktívabban, de az Aramis dolgozott ki veszélyesebb helyzeteket.

A 4. percben gyors gólváltás történt. Először Pál Patrik talált be (1:0), Schmidmajer kapus nagyot hibázott, majd néhány másodperc múlva Boromisza Dániel egalizált, 1:1.

Nem sokkal később megismétlődött a korábbi szituáció. Az 6. percben Safar egyéni akció után talált be (2:1), a másik oldalon Boromisza Gábor volt becsúszva eredményes, 2:2.

A Veszprém teljesen megérdemelt sikert aratott

A 7. percben a Veszprém szerezte meg a vezetést. Frank veszítette el a labdát, Boromisza Gábor szépen pörgetett a kapuba, 2:3.

A folytatásban a bakonyiak uralták a játékot. Az Aramis helyzetig sem nagyon jutott, míg Boldizsárnak több védeni valója is akadt. A félidő végén a Schmidmajer helyett beálló Sárdinak is volt dolga, de maradt a veszprémi előny.

A második félidő előtt igazi meglepetés lánykérésnek lehettek szemtanúi a sportcsarnokba kilátogatók, Csopaki István kérte meg teljesen ledöbbent, de nagyon boldog választottja kezét a kezdőkörben.

Nyomott az Aramis, amely kapufáig is eljutott. A Veszprém azonban nem engedett sok lehetőséget a hazaiaknak, igaz, a sikerét sem tudta bebiztosítani. Így aztán a meccs egészen a véghajráig izgalmas volt. A kapusát lehozó budaörsi csapat mindent megtett az egyenlítésért, azonban a legvégén (39. perc) az ezúttal is remekül játszó Németh passzából a korábban az edzéslátogatás alól felmentett, a csapatba most visszatérő Vas Ádám talált be, 2:4.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!