futsal NB II

2018.09.18. 12:45

Leadta előnyét a Tihanyi FC

Gólzáporos, változatos mérkőzést játszott a Tihanyi FC a futsal NB II harmadik fordulójában.

Horváth Gábor

Petróczi Márton (fehér mezben) kétszer volt eredményes a REAC otthonban

Fotó: Pesthy Márton/Napló

REAC–Tihanyi FC 5-5 (3-4)

Csömör. V.: Simonyi, Nyekita, Dobó. REAC-SISE: Tusor – Horváth K., Pálmai, Kollár Zs., Elek. Csere: Kollár Sz., Szondi, Kaszala, Hornok, Illés, Takó. Edző: Kollár Zsolt. Tihanyi FC: Mits – Csernay, Hoffer L., Hoffer D., László. Csere: Endresz, Dévényi, Erdősi, Márton, Kovácsfi, Németh, Petróczi, Keszei, Szöllőskei. Edző: Németh Gábor.

Gólszerző: Horváth K. (2., 27., 38.), Kaszala (8.), Elek (20.), ill. Hoffer D. (2.), Petróczi (18., 20.), Hoffer L. (19.), Elek (öngól, 25.).

Petróczi Márton (fehér mezben) kétszer volt eredményes a REAC otthonában Fotó: Pesthy Márton/Napló

Az NB II-be idén visszajutott tihanyiak egy-egy döntetlennel és győzelemmel kezdték a 2018/2019-es évadot. A REAC gyengébben rajtolt, két fordulót követően nulla ponttal állt.

A vendégek már a második percben mattolták vetélytársukat, a házigazda azonban azonnal válaszolt, majd a nyolcadik percben fordítani is tudott.

A folytatásban ismét a tihanyiak pillanatai következtek: Petróczi Márton duplájával és Hoffer Levente találatával 2-4-re módosult az állás a félidő végére. A hazaiaknak azonban még volt idejük a válaszra, így egygólos vendégelőnnyel vonultak pihenőre a felek.

A második játékrész elején újra kettőre tudta növelni a különbséget a Tihanyi FC, de a REAC hajrázott jobban. A vendéglátók előbb szépítettek, majd két perccel a vége előtt – Horváth Krisztián harmadik góljával – egalizáltak. A TFC jövő hétfőn az UTE otthonában játszik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában