Baleset

2018.10.28. 08:44

Lezuhant a Leicester City tulajdonosának helikoptere a csapat stadionja előtt

Az szerencsétlenség a közép-angliai város sportlétesítményének parkolójában történt szombaton este.

(FILES) In this file photo taken on November 22, 2016 Leicester City's Thai chairman Vichai Srivaddhanaprabha watches during the UEFA Champions League group G football match between Leicester City and Club Brugge at the King Power Stadium in Leicester, central England on November 22, 2016. - A helicopter belonging to Thai tycoon Vichai Srivaddhanaprabha crashed on October 27, 2018 near the stadium of his UK football club Leicester City. The identities of the pilot and any passengers on board have not yet been confirmed. It is also not yet known if anyone on the ground was injured. (Photo by Paul ELLIS / AFP)

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Paul Ellis

A leicesteri rendőrség Twitter-üzenetben közölte, hogy incidens miatt riasztották őket a labdarúgóklub King Power nevű stadionjához. A helyszínre riasztották a mentőket is. Egyelőre nem világos, hogy a Leicester City labdarúgóklub tulajdonosa, Vichai Srivaddhanaprabha thaiföldi üzletember is a szerencsétlenséget szenvedett helikopter fedélzetén tartózkodott-e.

A lángoló helikopter. Fotó: Handout / Twitter account of @LEO_BRUKA / AFP

A baleset a Leicester és West Ham csapatok döntetlenre (1:1) végződött mérkőzését követően történt. A BBC-nek nyilatkozó egyik szemtanú beszámolója szerint a helikopter röviddel a felszállás után irányíthatatlanná vált és úgy csapódott a földnek.

A brit sajtóban megjelent felvételen a lángoló helikopter roncsát lehetett látni.

Borítóképünkön Vichai Srivaddhanaprabha thaiföldi üzletember, a Leicester City tulajdonosa

Fotó: Paul Ellis / AFP

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában