Foci

2017.10.08. 18:28

Magabiztosan nyert idegenben a Perutz

Az NB III-as labdarúgó bajnokság 9. játéknapján harmadik idegenbeli sikerét aratta a Perutz FC, mely tíz emberrel is a vártnál simábban fektette két vállra a hetek óta jó formában futballozó Dunaharasztit.

Haraszti Gábor

Dunaharaszti MTK – Perutz FC 0-3 (0-2) Gsz.: Szabó Zs. 2, Böröczky

Dunaharaszti, V.: Káprály. Dunaharaszti MTK: Gyatyel, Dallos (Rebecsák 54), Rétsági, Ferenczi, Márton, Farkas P. (Mendebaba 54), Gacsal, Kovács G., Mészáros (Bíró 54), Rusvay, Szenes, edző: Króner Péter. Perutz FC: Sánta – Domján, Kovács (Udvardi 84), Kozma, Böröczky –Nagy B., Somogyi – Farkas (Skriba 64), Hanzl, Baldauf (Jurik 46) – Szabó Zs., edző: Marton Miklós

Az elmúlt fordulók eredményeit figyelembe véve két jó formában lévő csapat találkozott, hiszen a hazaiak legutóbbi négy meccsükön veretlenek maradtak, így már a negyedik helyen álltak, míg a vendégek legutóbbi két győzelmükkel fokozatosan araszolnak előre a tabellán. Ahogy szinte az összes eddigi találkozón, ezúttal is voltak hiányzók a pápaiaknál, Császár Attila, Horváth Tamás, Koncsag Martin és Németh László sem volt hadra fogható, Skriba Máté viszont már le tudott ülni a padra. Az elmúlt héthez hasonlóan ismét korai gólt ünnepelhetett a Perutz, a 11. percben Szabó Zsolt fülelt le egy hazafejelt labdát, majd a hálóba lőtt 0-1. A Pápa keretbe foglalta az első játékrészt, hiszen a félidő hajrájához közeledve ismét betalált, a 43. percben egy szabadrúgás után Böröczky érkezett a hosszún és nem hibázott 0-2. Fordulás után is a pápaiak akarata érvényesült, a 72. percben azonban tíz emberre fogyatkoztak, a játékvezető szerint ugyanis Hanzl túl magasra emelte a lábát és fejbe rúgta ellenfelét, amiért piros lapot kapott. Ennek ellenére emberhátrányban is sikerült tovább növelni az előnyt, a 84. percben egy szélről érkező labdát Szabó Zsolt belsőzött a kapuba, kialakítva a 0-3-as végeredményt.

Marton Miklós: Fegyelmezett, taktikus játékkal megérdemelten nyertünk, a helyzetek alapján nagyobb is lehetett volna a különbség, de így sem lehet okunk panaszra, hiszen nagyon értékes idegenbeli győzelmet arattunk. Hasonló folytatásban reménykedünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában