foci

2019.06.04. 10:09

Már nem Schindler az edző

Az FC Ajka labdarúgócsapata megnyerte az NB III-as bajnokságot, de az NB II-ben már nem Schindler Szabolcs edző irányítja a csapatot.

Horváth Gábor

Schindler Szabolcs, az FC Ajka szakvezetője, aki hozzátette: elsősorban a

Fotó: Penovác Károly/Napló

A klub kedden közleményt adott ki, melyből kiderül, hogy az egyesület és Schindler Szabolcs edző közös megegyezéssel felbontja a szakvezető 2020 nyaráig tartó szerződését. Kincses Ádám másodedző is távozik.

A bejelentés nem volt váratlan, a múlt héten Schindler Szabolcs is úgy nyilatkozott lapunknak, hogy elképzelhető, az utolsó idei bajnoki (vasárnap Dunaharasztiban zárta az évet az együttes) a búcsúmeccse lesz Ajkán.

A szakember utódja valószínűleg az elődje lesz, a Vasastól nemrég szakmai igazgatónak visszatért Kis Károly irányíthatja a következő idénytől a NB II-ben szereplő csapatot.

Az FC Ajka a múlt nyáron érkezett Schindler Szabolcs vezetésével 12 év után lett NB III-as bajnok, és három esztendőt követően jutott vissza a második vonalba.

Schindler Szabolcs a szintén NB II-es Békéscsaba vezetőedzője lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában