gyorsaságimotoros-vb

2019.07.07. 17:21

Marc Marquez sorozatban tizedszer győzött a MotoGP-n

A címvédő sorozatban tizedszer tudott nyerni ezen a viadalon, hetedszer az elitkategóriában.

Hohenstein-Ernstthal, 2019. július 7. A MotoGP géposztályban versenyzõ spanyol Marc Márquez, a Repsol Honda csapat tagja a versenypályán aratott tizedik futamgyõzelmét ünnepli a motoros gyorsasági világbajnokság Német Nagydíja után a hohenstein-ernstthali Sachsenringen 2019. július 7-én. MTI/EPA/Filip Singer

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Filip Singer

A címvédő spanyol Marc Marquez magabiztosan győzött a gyorsaságimotoros-világbajnokság elitkategóriája, a MotoGP vasárnapi futamán, a Német Nagydíjon.

Marquez sorozatban tizedszer tudott nyerni ezen a viadalon, hetedszer az elitkategóriában. A pontversenyben első spanyol mögött honfitársa, Maverick Vinales, valamint a brit Cal Crutchlow ért célba másodikként, illetve harmadikként.

Moto2-ben Alex Marquez – Marc Marquez öccse – nyert, és sikerével összetettben az élre állt, nyolcpontos előnnyel az eddig éllovas svájci Thomas Lüthi elé.

A Moto3-ban győztes olasz Lorenzo Dalla Porta számára szintén összetett elsőséget ért a siker, az eddigi listavezető spanyol Aron Canet a harmadik helyen ért célba, és a pontversenyben két ponttal van lemaradva.

A világbajnokság következő futamára augusztus 4-én Brnóban kerül sor.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában