Sport

2017.03.30. 18:30

Meglepetésre készülnek a bakonyiak

Veszprém - Múlt heti csepeli győzelmének és a Tatabánya FC kizárásának köszönhetően a bajnokság kezdete óta először áll bennmaradást jelentő helyen a VLS Veszprém harmadosztályú labdarúgócsapata.

Bényi Kálmán

A pozíció megőrzéséért szombaton 16.30 órai kezdettel a Kaposvári Rákóczi FC ellen, hazai pályán szállhatnak harcba a veszprémi focisták.

Az előző fordulóban, egy kiesési rangadón a Csepel FC vendégeként gyűjtötték be mindhárom pontot (1:2) Orbán Tamás tanítványai. - Azt kaptam a mérkőzéstől, amire számítottam - kezdte visszatekintőjét a veszprémiek vezetőedzője, majd hozzátette: - Ellenfelünk nem hazudtolta meg önmagát. Játékuk annyiból állt, hogy az előretolt, meglehetősen jó fizikumú csúcsékre ívelgették fel a labdákat, és középpályásaik a lecsorgókból próbáltak veszélyt jelenteni kapunkra. Brusztos meccs volt, ahol szó szerint kiküzdöttük a győzelmet.

A VLS Veszprém (kék mezben) holnap egy élcsapatot fogad Fotó: Pesthy Márton

A soron következő játéknapon igazi élcsapat teszi tiszteletét az egyetemi stadionban. A kaposváriak jelen-leg a tabella harmadik helyét foglalják el. A bajnoki címhez fűzött álmaik ugyanakkor szép lassan kezdenek szertefoszlani. - Jól ismerjük őket, igazi játszós csapat. Teljesen más taktikával kell majd pályára lépnünk ellenük, mint azt a múlt heti mérkőzésünkön tettük. Szeretnénk meglepni őket. Mindenképpen pontot vagy pontokat kell szereznünk ahhoz, hogy jelenlegi pozíciónkat tartani tudjuk. Sérülés miatt Simon és Burcsik játékára nem számíthatok.




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!