Sport

2014.11.09. 10:25

Megtört végre a veszprémi nyeretlenség

Tizenkét meccses nyeretlenségi szériát zárt le a hétvégén a Veszprém FC NB III-as labdarúgó-együttese.

B. Virág Rita

Diósd–Veszprém FC 1:2 (1:1)
Diósd, 100 néző. V.: Farkas. DTC: Kovács B. – Girán, Májer, Csirinyi, Konczi – Riba, Kozma I. (Kozma M.), Csanálosi, Holecz (Földi) – Szamosszegi, Szélpál (Mojzer). Edző: Orenstein József. Veszprém FC: Kádár – Hanák, Garai, Császár, Bolla – Németh, Nagy, Pavlitzky, Tóth (Baldauf) – Simon A. (Zsély), Skriba. Edző: Simon Attila.
Kiállítva: Csirinyi (89.).

A 6 percben jobb oldali diósdi támadás végén a kapu elé belőtt labda ide-oda pattogott a veszprémi büntetőterületen belül, Csanálosi kapcsolt a leggyorsabban és a kapuba vágta a labdát, 1:0.

A 45. percben Skriba cselezte be magát középre, és egy remek kényszerítő után 18 méterről a jobb felső sarokba zúdította a labdát, 1:1.

A 90. percben a VFC végezhetett el jobb oldali szabadrúgást, Császár érkezett a beadásra, és a bal alsó sarokba lőtte a labdát, 1:2.

Nagy önbizalommal kezdték a mérkőzést a hazaiak, a vezetést is megszerezték. A fegyelmezett védekezésnek köszönhetően a VFC átvette az irányítást, és az első félidő zárásaként kiegyenlített. A második részben pedig több gólhelyzetet kialakított és megérdemelten nyert.

Simon Attila: – Végre jól éreztük magunkat az öltözőben és a pályán is. Vajon mi más történhetett volna? Nyertünk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!