a kapun kívül

2019.06.21. 20:15

Megvan Petr Cech új posztja a Chelsea-nél

A májusban visszavonult Petr Cech technikai tanácsadóként tér vissza az Európa-ligában címvédő Chelsea labdarúgóklubhoz.

Arsenal's Czech goalkeeper Petr Cech holds a press conference at the Mestalla stadium in Valencia on May 8, 2019 on the eve of the UEFA Europa League semi-final second leg football match between Valencia and Arsenal. (Photo by JOSE JORDAN / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Jose Jordan

A londoni Kékek pénteken jelentették be, hogy megállapodtak a 37 éves cseh ex-kapussal, aki a városi rivális Arsenal színeiben fejezte be karrierjét.

„Kiváltságosnak érzem magam, hogy lehetőségem van újra a Chelsea-nél dolgozni”

- nyilatkozta Cech.

A 124-szeres válogatott játékos 2004-ben a francia Rennes-től igazolt a Stamford Bridge-re, és 11 éven keresztül szerepelt a Chelsea-ben, amellyel 2012-ben Bajnokok Ligáját nyert.

Cech 494 mérkőzésen védte a Kékek kapuját, majd 2015 nyarán az Arsenalhoz szerződött. Pályafutása befejezése nem sikerült jól, miután az Európa-liga május 29-én vívott bakui döntőjében az Ágyúsok 4-1-re kikaptak a Chelsea-től.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában