Sport

2016.03.20. 09:33

Micsoda szabadrúgás, micsoda emelés! - Videón a gólok

Várpalota - Az utolsó pillanatban jött a "poén" a Várpalotai BSK-Péti MTE megyei futballcsatában. Tekintsék meg a rangadóról készült videós összefoglalót!

Horváth Gábor

A szomszédvári derbi első félidejében nem estek gólok, de a szépszámú közönség nem unatkozott, mindkét oldalon akadtak lehetőségek, szép akciók egyaránt. Fordulás után tovább fokozódtak az izgalmak. A Várpalotai BSK egy gyors ellentámadás végén 11-eshez jutott, Bogdán István határozott lövéssel értékesítette a büntetőt, 1:0. Nem sokat kellett várni a válaszra, Kustán Tamás szabadrúgása érdekes módon jutott be a hazaiak hálójába, a palotai kapus duplán hibázott, ő szabálytalankodott és a lövést is csúnyán elnézte, 1:1.

A folytatásban megint vezetéshez jutott a VBSK, Bogdán kavarta meg a vendégvédelmet, Janás Géza pedig értékesítette passzát, 2:1. A 75. percben újra sikerült egyenlíteniük a pétfürdőieknek, egy szabadrúgás után Kustán szerezte meg önmaga és csapata második találatát, 2:2.

A "poén" a végén jött, a 90. percben Bogdán nagyszerű emeléssel döntötte el a derbit, 3:2. A támadó - aki ősszel még a Péti MTE együttesét erősítette - nagyszerű teljesítmény nyújtott a rangadón.

Várpalotai BSK-Péti MTE 3:2 (0:0)
Várpalota, 300 néző. Vezette: Szikra Gábor. Gól: Bogdán István (52, 90), Janás Géza (64), illetve Kustán Tamás (56, 75).
Várpalotai BSK: Kalapács Ádám - Borbás Benjamin, Szurok Viktor, Mázsa Gábor József, Zsupek Dániel - Papp Róbert, Borbély Gábor (Linardics Milán), Dudás Ádám, Janás Géza - Pass Balázs, Bogdán István. Edző: Pencz Norbert.
Péti MTE: Kerekes Bence - Straub Ádám, Bálint Richárd, Szabó Erik, Kovács Márk Ábrahám - Józan Péter (Kerekes Dániel), Pilka Roland, Kalapács Roland, Kustán Tamás - Bajcsi András (Marosvölgyi Tamás), Szeleczki Attila. Edző: Pintér Csaba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!