Sport

2016.09.16. 09:45

Most Breszt a célállomás a SEHA-ligában

Az Iman Jamalit a soraiban tudó fehérorosz bajnok otthonában lép pályára a SEHA-liga címvédője, a Telekom Veszprém vasárnap.

B. Virág Rita

A SEHA-Ligában újabb kihívás vár a címvédő veszprémiekre, ezúttal Fehéroroszországban.

A múlt hétvégi szkopjei kirándulás mély nyomokat hagyott a csapatban, hiszen kétszer is igen komoly földrengést élt át a társaság. A második földmozgás, amely 5.1-es erősségű volt, már idegileg is alaposan megviselte a gárdát, s a Metalurg elleni csata után senki nem kívánkozott vissza a hotel szobájába, inkább közösen, egy teraszon várakoztak a fiúk az éjszakai gép indulására.

Remélhetőleg Bresztben már nem kell ilyen kihívásokkal szembenézniük a veszprémieknek, elég lesz csupán a belorusz bajnokra koncentrálnia.

A Meskov Breszt a nyáron megszerezte, igaz csak kölcsönbe, a Telekom Veszprémtől Iman Jamalit, de a Szegedről érkező Rajko Prodanovic is erősítés.

A Breszt eddig három meccset játszott, az újonc Izvidacot 40:29-re intézte el, ikszelt a Vardar Szkopjéval (34:34), és eggyel legyűrte a Metalurg Szkopjét (24:25).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!