Premier League

2018.05.10. 12:53

Mourinho Pogbát és Rashfordot is megtartaná

A Manchester United vezetőedzője szerint Marcus Rashford és Paul Pogba is marad a klubnál.

A portugál tréner úgy fogalmazott, hogy „bár garanciát nem tud vállalni” arra, hogy játékosai nem szerződnek el máshova, ő nem szeretné, hogy bármelyikük is elmenjen.

„Csak azt garantálhatom, hogy Pogbát nem szeretnénk eladni, s ő vagy az ügynöke sem jelezte, hogy távozni akar”

- mondta Mourinho. A 25 éves francia középpályást sok kritika érte a szezon során a mutatott játéka miatt, s az újságok arról cikkeztek, a Paris Saint-Germain szeretné megszerezni a játékjogát.

A 20 éves angol válogatott Rashforddal kapcsolatban Mourinho elmondta, mivel a szezon majdnem összes találkozóján ott volt a keretben, nem gondolja, hogy kölcsön kellene őt adniuk.

„Lenyűgöz a tudása, különben nem adnék neki ennyi lehetőséget. Szinte minden találkozón játszik, ennél többre nincs szüksége”

- jelentette ki az edző. Mourinho 2016-os „hatalomátvétele” óta Rashford a lehetséges 117 találkozóból 102 alkalommal pályán volt, ezzel ő játszotta a legtöbbet az elmúlt két szezonban.

Pogba a mostani idényben 25 bajnoki mérkőzésen hat gólja mellett tíz gólpasszt adott, míg Rashford 33 Premier League-összecsapáson hat gólt szerzett a két fordulóval a zárás előtt második, s a május 19-i, Chelsea elleni FA Kupa-döntőre készülő Unitedban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában