Sport

2009.11.09. 10:02

Mourinho sorozatban 150. hazai meccsén maradt veretlen

Milánó - Egyedülálló rekordot állított fel vasárnap José Mourinho, az Internazionale labdarúgócsapatának vezetőedzője: az AS Roma elleni 1-1-es döntetlen volt a szakember sorozatban 150. veretlen hazai mérkőzése.

MTI

A klub honlapja szerint a 46 éves portugál tréner 2002-ben, az FC Portóval kezdte a szériát, amellyel 38 otthoni összecsapáson nem kapott ki. Az angol Chelsea-vel 60 csatát vívott meg Londonban úgy, hogy egyet sem vesztett el. Amióta a milánói gárdát irányítja, már 52 veretlen bajnoki- és kupatalálkozóval büszkélkedhet a San Siróban.
   
"A Roma elleni döntetlen után nem igazán vigasztal ez a rekord - mondta Mourinho. - Egy ideje már én tartom ebben a kategóriában a csúcsot, az pedig, hogy ez 151, vagy 149 összecsapást jelent-e, nem változtat semmin."
   
A szakvezető elégedetlen volt játékosainak teljesítményével, de kritizálta a római futballistákat és a játékvezetőket. A 29 pontos Internazionale 12 fordulót követően az élen áll a Serie A tabelláján, öt ponttal megelőzve a Juventust.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!