Sport

2017.04.19. 18:09

Mozdulj, Pápa!

Pápa - Minden a testmozgásról szól majd a Mozdulj, Pápa! elnevezésű sportnap alkalmával április 21-én, pénteken.

Polgár Bettina

A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ szervezésében megvalósuló esemény alkalmával városszerte több helyszínen várják a sportolni vágyókat. A rendezvény napján a Városi Sportcsarnokban 9 órától gyógytornán, 17 órától gerincjógán, 18 órától pedig zumbán vehetnek részt az érdeklődők.

A Várkertfürdőben előzetes regisztrációt követően 10 és 16 óra között úszhatnak a mozgásforma kedvelői, 15 órától pedig vízi tornát tartanak. A Várkertben a zenepavilon környékén (vagy rossz idő esetén a Városi Sportcsarnokban) szintén számos kikapcsolódási lehetőség közül választhatnak az esemény résztvevői 10 és 15 óra között. Egyebek mellett táncoktatás, lengőteke, trambulin, falmászás, bungee run és teqball is vár a rendezvényre ellátogatókra.

Emellett ugyancsak a Várkertben a 9.30-as regisztrációt követően 10.30-tól hiphop, 11-től keringésfokozó küzdősportedzés, 11.30-tól aerobik, 14 órától küzdő-sport-bemelegítés, illetve gyalogtúra, 14.30-tól pedig Etka- jóga és gerinctorna gazdagítja a programot. Ezenkívül többek között vérnyomás-, vércukorszint- és testzsírmérés, illetve életmód-tanácsadás is vár a testmozgás jegyében szervezett esemény vendégeire.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!