Sport

2016.11.24. 11:20

Nagyon kellene két pont

Veszprém - A Telekom Veszprém férfi kézilabda együttes számára vasárnap folytatódik a Bajnokok Ligája, amikor a listavezető PSG otthonában lép pályára.

B. Virág Rita

A magyar bajnok a múlt héten emlékezetes mérkőzésen maradt alul a Párizzsal szemben. A 29:28-ra elvesztett találkozóról sok mindent elárul, hogy a csapatkapitány, Nagy László a következő hastaggel posztolt rövid beszámolót.

Persze nem csak a játékvezetőkön múlt a siker, hiszen a hajrában kétszer is Omeyerbe dobták a mieink a labdát, viszont ezen már kár keseregni.

Az viszont biztos, a nyolcadik forduló Flensburg-Kiel rangadóval indult az A csoportban. A Kielnek sikerült a visszavágás a múlt heti fiaskóért, 26:25-re nyert, így különösen sűrű lett a mezőny. Jelenleg a PSG vezet 12 ponttal, második a Barcelona 12 ponttal, harmadik a Flensburg (9), negyedik a Telekom (8), de az ötödik Kielnek is nyolc pontja van. Nagy szüksége lenne a pontokra a Veszprémnek, azonban Párizsban csak hibátlan játékkal lehet nyerni. Az is nagy kérdés, Aron Palmarsson vállalni tudja-e a játékot, vele azért masszívabb lenne a támadó egység.

A párizsi pontszerzés egyébként nem lehetetlen küldetés, két éve 24:24-es döntetlent játszott ott a Veszprém, három éve 28:26-ra nyert és tavaly csak hajszálon múlt a pontszerzés (29:27).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!