Sport

2017.08.15. 12:38

Nyilvános edzést tart a kézicsapat

VESZPRÉM Nyilvános edzésre várja a szurkolókat a Telekom Veszprém férfi kézilabda-együttese augusztus 17-én 16.15 órától.

B. Virág Rita

Javában tart a felkészülés a szeptember 9-én rajtoló kézilabdaszezonra. A Telekom Veszprém már megjárta a roglai edzőtábort, ahol a játékosok kőkemény fizikai terhelést kaptak Ljubomir Vranjes szakvezetőtől.

Ezt követően az együttes részt vett Ehingenben a hagyományos Sparkassen-kupán, ahol a Nantes-tól elszenvedett (34:32) fiaskót követően az ezüstérmet szerezte meg.

A következő hetekben már hazai környezetben készül a gárda, s augusztus 17-én bepillantást enged a szurkolóknak is a hétköznapokba. A nyilvános edzés 16.15 órakor kezdődik, mert előtte a sajtó kap lehetőséget, hogy megismerkedhessen a 2017/18-as évad veszprémi keretével.

A bajnokság előtt, augusztus 25-27. között jubileumi tornát szervez az egyesület, ahová a lengyel Wisla Plock, a szlovén Celje, valamint a szintén lengyel Kielce kapott meghívást. A Handball City fesztiválon, szombaton 18 órai kezdettel a Wisla Plockkal méri össze erejét a veszprémi gárda.

Vasárnap a helyosztók mellett egy különleges gálamérkőzést is tartanak. A találkozón a két visszavonult klasszis, Iváncsik Gergő és Gulyás Péter alakít majd csapatot meghívott vendégeikkel. Olyan egykori kiválóságok lépnek majd pályára, mint Pardi Károly, Keller Lajos, Zsigmond György, Ivo Diaz vagy Gulyás István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!