Sport

2010.04.20. 16:14

Pápa-Damla KC: hárman távoztak

Pápa - Hétközi mérkőzéssel folytatja rájátszásbeli szereplését a Pápa-Damla KC NB I/B-s kosárlabdacsapata.

Novothny Ottó

A pápaiak szerdán 18.45 perckor Kecskeméten lépnek pályára, ahol a 9-16. hely lesz a tét. Érdekesség, hogy a házigazda némi meglepetésre legutóbb legyőzte a Honvéd csapatát.

- Három játékosunktól közös megegyezéssel megváltunk - jelentette be Vajda József a pápaiak mestere. - Kollár Balázs, Károly Máté és Lázár Krisztián elmentek a csapatból, de így is tizenhárman maradtunk, javarészt pápai fiatalok. Ahogy eddig is, ezután is velük és lelkesedéssel oldjuk meg a feladatainkat.

- A Kecskemét elleni meccs szokatlan időpontban lesz.

- Riválisunk kérte, hogy halasszuk szerdára. Mi elfogadtuk ezt. A hosszú utazás nyilván befolyásolja majd a teljesítményünket, ahogy az sem volt jó hatással ránk, hogy a héten nem tudtunk készülni a csarnokban. Helyette edzőmeccseket szerveztünk, ahol a veszprémiekkel és a szombathelyi Falcoval játszottunk.
 
- Meglepetés?

- Azt gondolom, hogy kétarcú a csapatunk, arról nem beszélve, hogy az új kerettel a szerkezetet is meg kellett változtatnunk. Bogdán Erik nagyon hiányzik, de bízom benne, hogy talán meglepetést okozhatunk.

 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!