Győzelem

2017.09.24. 09:24

Ismét idegenben nyert a Perutz FC

A nyáron szerződtetett Szabó Zsolt góljával szezonbéli második győzelmét aratta a Perutz FC. Marton Miklós csapata a találkozót kilenc emberrel befejező THSE-Szabadkikötő otthonából hozta el a három pontot.

Haraszti Gábor

THSE-Szabadkikötő – Perutz FC 0-1 (0-0)

Budapest, jv. Nazsa T. THSE-Szabadkikötő: Csontos – Révész, Farkas, Fodor, Sztankó, Szalai (46 Bánhidi), Tóth, Gólya, Péter (51 Sárossy), Németh, Baksa. Pápai Perutz FC: Sánta – Farkas, Nagy, Kozma, Böröczky – Somogyi (87 Iványi), Németh, Hanzl, Szabó, Baldauf (91 Koncsag) – Jurik (67 Szép), edző: Marton Miklós.

Gólszerző: Szabó Zsolt

Volt törlesztenivalója szurkolói felé a pápai csapatnak, hiszen az Andráshida elleni vereség után hét közben még a Győr-Moson-Sopron megyei bajnokság egyik sereghajtójától, a Bácsától is kikapott a gárda, így a bajnoki fiaskó után búcsúzott a kupaküzdelmektől is. Az előjelek azonban nem voltak pozitívak, hiszen a pápaiaknál többen is sérüléssel és betegséggel bajlódtak a héten, kis túlzással az orvos állította össze a vendég kezdőt. Az első félidőben gólt nem, egy hazai kiállítást viszont láthatott a nagyérdemű, a 45. percben Nazsa játékvezető egy szabálytalanság után Révésznek mutatta fel előbb a második sárga lapot, majd a piros kártyát. A második játékrészben húsz perc után tudta kihasználni az emberelőnyt a Pápa, Szabó Zsolt egy remek ütemű kiugratás után tisztára játszotta magát, majd a hálóba lőtt, ez volt a nyári szerzemény szezonbéli negyedik találata 0-1. Tíz perccel később kilenc emberre olvadtak a fővárosiak, lerántásért ezúttal Bakást küldte a játékvezető idő előtt zuhanyozni. A hátralévő időben az eredmény nem változott, a Perutz 1-0-ra nyert és szezonbéli második győzelmét aratta, ezúttal is idegenben.

Marton Miklós: Nagyon kellett ez a győzelem. Az első félidőben mi domináltunk, az amúgy túlzottan is durván játszó ellenfél talán kétszer jött át a félpályán. A második játékrészben sem változott a játék képe, meddő fölényben futballoztunk, azzal a különbséggel, hogy a helyzeteinkből egyet gólra tudtunk váltani. Örülünk a három pontnak és arra készülünk, hogy jövő héten végre hazai közönségünket is megörvendeztetjük egy győzelemmel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában