Bajnokok Ligája

2017.09.13. 10:16

Pogba megsérült, Ribéry csapkodott

Pogba combhajlítóizom-sérülést szenvedett, Ribéryt számon kérik főnökei a csapkodása miatt.

Pogba valószínűleg hetekre kidőlt

Manchester United középpályása combhajlítóizom-sérülést szenvedett kedden este a Basel elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen, így akár több hetes kényszerpihenő várhat rá.

A francia futballistát már a találkozó 18. percében le kellett cserélnie Jose Mourinho vezetőedzőnek.

„Nem tudom pontosan, mi a helyzet, de eddigi tapasztalataim alapján ez izomsérülésnek tűnik, ami miatt hetekig nem lehet játszani, azt hiszem”

- nyilatkozott az összecsapást követően a portugál edző.

A keddi mérkőzésen a Manchester United Pogba nélkül is könnyedén, 3-0-ra győzött, a csapat első gólját pedig éppen a francia labdarúgó helyére beállított Marouane Fellaini szerezte.

Salihamidzic és Ancelotti is magyarázatot vár Ribérytől

A Bayern München sportigazgatója és vezetőedzője is magyarázatot vár Franck Ribérytől, aki dühösen reagált kedd esti lecserélésére a belga Anderlecht elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzésen.

„Ilyen nem történhet a Bayern Münchennél. Ez nincs rendben. Erről még beszélni fogunk”

- mondta Salihamidzic a 3-0-ra megnyert meccs után.

A 34 éves Ribéryt a 78. percben cserélték le, ő pedig erre úgy reagált, hogy letépte magáról a mezét, majd mérgesen a kispadra hajította azt.

„Meg fogom kérdezni, miért viselkedett így” – mondta az esetről Carlo Ancelotti, hozzátéve: néha a játékosok nem értik, miért cseréli le őket.

„Ribéry teljesítménye jó volt, nem ezért hívtam le. Vasárnap nem edzett, és emiatt pihenőt akartam adni neki” – árulta el az olasz tréner.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!