Sport

2016.11.10. 18:10

Pokoli csata lesz- A BKSE idegenben lép pályára

Balatonfüred - A hazaiak kis túlzással az életükért küzdenek majd, míg a BKSE-nek nagyon jól jönne egy siker kőkemény sorozata nyitányán. Folytatódik a kézilab- da NB I.

Horváth Gábor

A válogatott szünet után folytatódik a küzdelem a férfi kézilabda-élvonalban. Igaz, a Balatonfüredi KSE a szünetben is pályára lépett, de a junior válogatott elleni balatonboglári mérkőzés inkább számít felkészülési találkozónak, mint hivatalos meccsnek. Egyrészt az eredmény nem számít a bajnokságban, másfelől mindkét alakulat (de főleg a vendégek) tartalékosan játszottak.


A BKSE (pirosban balról Németh Balázs, Stanislav Kasparek) ismét kemény küzdelem előtt áll Fotó: Penovác Károly

A Füred egyébként 32:29 arányban nyert, s ez sorozatban a harmadik győzelme volt a Vecsés elleni idegenbeni kupameccs és a Cegléddel szembeni hazai bajnokit követően. - Jó állapotban és hangulatban várjuk a találkozót, a válogatott játékosok hazatértek, így volt néhány napunk együtt dolgozni, ismét összerázódni - válaszolta lapunk érdeklődésére Csoknyai István, a Balaton-partiak szakvezetője.

A tabellán hetedik fürediek ma az utolsó előtti, 13. pozícióban tanyázó Balmazújváros otthonában lépnek pályára. - Tudjuk, hogy ellenfelünk számos problémával küszködik, de biztos vagyok benne, hogy mindent megtesz a bennmaradás érdekében, a hazaiak az életükért küzdenek majd. Nekünk nagyon fontos lenne egy idegenbeni bravúr, hiszen kemény sorozat előtt állunk - fogalmazott az edző, aki elmondta: Zdolik Bence kivételével mindenki a fedélzeten van.

A balátlövő-pozíció így továbbra is lyukas a balaton-
füredieknél, ugyanakkor kapusposzton erősített a klub, a legújabb szerzemény, a másfél hete szerződtetett montenegrói válogatott Radivoje Ristanovic Balmazújvárosban be is mutatkozhat új csapatában.

A mérkőzés 18 órakor kezdődik, a vendéglátók hosszú szünet után játszanak ismét otthonukban, így biztosan pokoli hangulat várja majd a csapatokat.

Ami a BKSE említett sorozatát illeti, a fürediek kedden a Csurgót fogadják, majd Budakalászra és Tatabányára látogatnak.

A Füred számára különösen fontos lenne egy idegenbeni bravúr

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!