Sport

2006.06.13. 22:00

Reményteljes a jövõ

<b></b>

Mórocz Zsolt

- Ugyan a bajnoki címmel jogot szerzett a Veszprém Beton KC, hogy szeptemberben elinduljon az NB I-ben, ám az együttes nem vállalja az elsõ osztályt - jelentette ki Barabás Árpád, az egyesület tulajdonosa a közelmúltban megtartott éremátadón. - A csapat jelenlegi helyzete stabil, reményteljes a jövõ, de szakmailag még erõsödnünk, fejlõdnünk kell, hogy a legmagasabb osztályban megfelelõen helyt tudjunk állni - szögezte le a Beton elsõ embere.
Az éremátadón részt vett Hartmann Ferenc alpolgármester is, aki elmondta, hogy hamarosan a Veszprém Beton KC is a kiemelt sportegyesületek közé emelkedik majd - vagyis a város az MKB VKC és a VEDAC mellett a Betont is kiemelten támogatja majd. Mint a bejelentésbõl kide- rült, errõl a közeljövõben a két fél 2010-ig szóló megállapodást köt.
A legfényesebb medáliákat Kocsis Erzsébet, az 1995-ben a világ legjobbjának választott játékos (aki egyébként éppen Németh Gábornál, a veszprémiek jelenlegi edzõjénél kezdett el kézilabdázni) akasztotta a csapat tagjainak nyakába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!