Sport

2009.10.15. 21:55

Robinho szívesen játszana a Barcelonában

Barcelona - Robinho, a Manchester City labdarúgócsapatának brazil válogatott csatára szívesen futballozna a Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelonában.

MTI

"Természetesen nagyon jó lenne a Barcelonában játszani - mondta Robinho az El Mundo Deportivo című napilapnak adott interjújában. - Hihetetlenül jó csapatuk van. Tudom, hogy mire képesek, mert korábban szerepeltem már ellenük. De most csak otthon, a Playstationön játszhatom ellenük."
   
A 25 esztendős támadó alig több mint egy évet töltött eddig a manchesteri klubnál, s ebben az idényben bokasérülése miatt csak három alkalommal lépett pályára.
   
"Egyelőre konkrét ajánlat még nem érkezett, ezért nem lenne korrekt, ha erről a témáról többet beszélnék - tette hozzá Robinho.

- Szeretném tisztázni, hogy szerződésben állok a Manchester Cityvel. Tartozom nekik annyival, hogy profi futballistaként viselkedem, és nem teszek félreérthető nyilatkozatokat."
   
Robinho 2005-ben a brazil Santosból igazolt át a Real Madridhoz, ahol 101 mérkőzésen 25 gólt szerzett, majd 2008-ban állapodott meg jelenlegi munkaadójával.

Manchesterben eddig 33 alkalommal lépett pályára, s 14-szer vette be az ellenfelek kapuit.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!