Sport

2017.08.27. 14:41

Saját magát verte meg a Pápai Perutz FC

BUDAPEST Három fordulót követően továbbra is vár első bajnoki pontjaira a labdarúgó NB III-ban a Pápai Perutz FC, mely a veretlen III. kerületi TVE otthonában maradt alul úgy, hogy Gálfi kiállítását követően Marton Miklós csapata egy órán keresztül emberelőnyben futballozhatott. A pápaiak ismét elsősorban gyenge helyzetkihasználásukat okolhatják.

Haraszti Gábor

III. kerületi TVE-Perutz

3-2 (2-0)

Budapest, Hévízi út. V.: Újhelyi. III. kerületi TVE: Palásthy - Kiss, Nyárasdi, Grúz, Madarász - Domonkos (Szilágyi, 75.), Gálfi - Hamar (Szűcs, 62.), Kaszai, Szkunc - Kenesei (Papp, 91.). Pápai Perutz FC: Sánta - Horváth T., Domján, Császár, Kozma - Hanzl, Nagy B. (Iványi, 54.) - Szép (Udvardi, 62.), Németh (Koncsag, 53.), Baldauf - Szabó. Edző: Marton Miklós. Vendég szempontból nem indult jól a meccs, hiszen közel húsz perc játék után Hamar megszerezte a vezetést a fővárosiaknak, 18. perc: 1:0.

A 28. percben Gálfi megkapta második sárga kártyáját, így a játékvezető leküldte a pályáról, a kiállítás inkább a vendégeket zavarta meg.

A 36. percben megint Hamar mattolta Sántát, megduplázva ezzel a hazai előnyt, 2:0.

A fordulás után Baldauf szépített, 63. perc: 2:1.

A hátralévő fél órában több lehetősége is volt kiegyenlíteni a pápaiaknak, ám a rendes játékidő végéhez közeledve Szkunc is beköszönt (86. perc: 3:1), mellyel eldőlt a három pont sorsa.

A hosszabbításban Szabó Zsolt gólja már csak szépségtapasz volt, 91. perc: 3:2.

Három forduló után a sérülésektől tizedelt Pápa nulla ponttal áll, és a folytatás sem ígérkezik könnyűnek, hiszen szeptember 1-jén a veretlen Kaposvár látogat a Perutz Stadionba.

Marton Miklós: - Saját magunkat vertük meg. Legalább 8-10 tiszta ziccert dolgoztunk ki, amiket szokásunkhoz híven ki is hagytunk. Óvodás gólokat kaptunk, olyan helyzetekből, pontrúgásokból, amikre készültünk, megbeszéltük az öltözőben. Bízom benne, hogy az augusztus 31-ei határidőig még tudunk igazolni, mert a folytatás sem ígérkezik sétagaloppnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!