Sport

2012.10.04. 09:27

Schumacher az idény végén visszavonul

Az idény végén visszavonul Michael Schumacher, a Forma-1 hétszeres világbajnoka.

Motorsportcsatorna

A 43 éves német pilóta - akinek jelenlegi csapata, a Mercedes múlt pénteken jelentette be, hogy jövőre Lewis Hamilton váltja őt - csütörtökön közölte elhatározását Szuzukában, a hétvégi Japán Nagydíj helyszínén - írja a motorsportcsatorna.hu.

- Úgy döntöttem, hogy a szezon végén befejezem a versenyzést, visszavonulok. Már az elmúlt két hónapban nem voltam biztos benne, hogy megvan-e a szükséges motivációm és energiám a folytatáshoz, s nem az én stílusom valamit csinálni, amiről nem vagyok 100 százalékig meggyőződve - mondta újságírók hada előtt Schumcher, aki így véget vetett a további spekulációknak is. Miután kiderült, nem marad a Mercedesnél, felmerült, hogy más istállóhoz vált, és főleg a Saubert emlegették lehetséges új csapataként. - Kétségtelen, hogy nem tudtuk megvalósítani azt a tervünket, hogy világbajnok autót rakjunk össze, ezzel együtt a saját teljesítményemmel elégedett lehetek - tette hozzá a pilóta.

További részletek, információk, reagálások a motorsportcsatorna.hu oldalán! Kattintson ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!