évértékelő a sportegyesületnél

2019.07.03. 19:45

Sikeres évet zártak az alsóörsiek

Rendhagyó évadzáró és évértékelő bankettjét tartotta meg az Alsóörsi Sport Egyesület az Eötvös Károly Művelődési Házban, ahol a labda­rúgókon kívül képviseltették magukat a női és férfi kézilabdázók, valamint az íjászok is.

Szendi Péter

Rendhagyó évadzáró bankettet tartott az Alsóörsi SE, középen Hebling Zsolt elnök Fotó: Szendi Péter

Fotó: Szendi Péter

A jelenlévőket Hebling Zsolt, az egyesület elnöke köszöntötte. Elmondta, hogy a község méltán büszke mindegyik szakosztályára, kiváltképp a labdarúgókra, akik az országban egyedülálló módon százszázalékos teljesítménnyel zárták a bajnokságot, míg a férfi kézilabdázók szintén bajnokok lettek.

Rendhagyó évadzáró bankettet tartott az Alsóörsi SE, középen Hebling Zsolt elnök Fotó: Szendi Péter

A futballisták nemcsak kiváló teljesítményt nyújtottak ebben az évadban, hanem nagyszerű közösségi szellem is jellemzi őket. A tervek szerint a következő szezonban már a megyei másodosztályban szerepelnek.

A Bozsik programnak köszönhetően a településen az U7, U9 és U11-es csapatok is aktívan sportolnak, nagyon fontos az utánpótlásképzés – hangsúlyozta Donát Máté, a csapatok edzője.

Ferenczy Gábor alpolgármester elmondta, hogy a női kézilabdázók teljesítménye folyamatos javulást mutat, ráadásul a következő szezontól egy magánbefektető támogatást biztosít, amely az eredményekben is megmutatkozhat. A férfiak pedig megnyerték a megyei bajnokságot, ami szintén kiváló teljesítmény, így az NB II-ben indulhatnak.

A megyei kézilabda szövetségtől Bankó Zsuzsanna elnökségi tag és Öcsi Tamás titkár Szőllősi Bálint kézilabdázónak egy kupát és egy labdát adott át.

A díj azért is értékes, mert Szöllősit az ellenfelek edzői­nek a szavazatai alapján választották meg az év legjobb játékosának.

A helyi íjászok is alaposan kitettek magukért. Molnár Ferenc szakosztályvezető elmondta, hogy az íjászok egyéniben eddig két országos bajnoki címet szereztek, mellette még begyűjtöttek négy ezüst- és öt bronzérmet is. Ráadásul ketten tagjai lettek a magyar válogatott keretének. Emellett versenyzőik számos egyéb hazai és külföldi versenyen mérettették meg magukat, szép teljesítménnyel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában