akadály elhárítva?

2019.03.06. 16:33

Solskjaer azt se tudja, él-e még a régi szerződése

Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United labdarúgócsapatának vezetőedzője azt mondta, lehet, hogy időközben lejárt a szerződése norvég klubjánál, a Moldénál, így az már nem lehet akadálya állandó kinevezésének az Old Traffordon.

Manchester United's Norwegian caretaker manager Ole Gunnar Solskjaer attends a press conference at the Parc des Princes stadium in Paris on March 5, 2019, on the eve of their UEFA Champions League round of 16 second leg football match against Paris Saint-Germain. (Photo by Anne-Christine POUJOULAT / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Anne-Christine Poujoulat

Az együttes korábbi csatárát a Molde hivatalosan kölcsönadta az MU-nak, miután decemberben menesztették José Mourinhót. A norvég szakember irányításával szárnyal a gárda, 16 mérkőzéséből 13-at megnyert.

Solskjaer korábban úgy nyilatkozott, a Molde tulajdonosai támogatnák abban, ha maradna a Unitednél.

„Nem tudom pontosan, hogyan működik is ez. Azt hiszem, a szerződésem ott lejárt, és így csak a Manchester Uniteddel van szerződésem.

De lehet, hogy van egy másik kontraktus, hogy térjek vissza” – fogalmazott egy norvég podcastban a tréner.

A brit média kedden arról számolt be, hogy a Molde közzétett egy közleményt, amely szerint Solskjaer egy új, három évre szóló szerződést írt alá velük, mielőtt az Unitedhez távozott. Oystein Neerland, a klub ügyvezetője is azt mondta szerdán, hogy várják vissza a szakembert.

„Karácsony előtt kötöttünk egy új megállapodást Ole Gunnarral, ez három évre, a 2021-es szezon végéig szól – idézte a Sky Sports Neerlandot. – Ezután Ole Gunnar lett a United ideiglenes vezetőedzője, ez a megbízatása a nyárig érvényes.

Most a United alkalmazottja, de utána úgy tervezi, hogy visszatér a Moldéhoz.”

Solskjaer teljesen átformálta és sikeressé tette a Manchester Unitedet, így egyre többen szorgalmazzák, hogy a folytatásban is ő maradjon a csapat trénere.

Borítókép: Solskjaer jó kedélyűen a PSG ellen vívott visszavágó előtti sajtótájékoztatón

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában