kézilabda liga-kupa

2018.12.17. 19:20

Szép sikerrel zárta az évet a füredi csapat

Utoljára lépett pályára ebben az esztendőben a Balatonfüredi KSE, amely hétfőn a Budakalászt fogadta a kézilabda Liga-kupa sorozatban.

Horváth Gábor

Három győzelemmel és egy vereséggel állt a Liga-kupa D jelű csoportjában a hétfői meccs előtt a Balatonfüredi KSE, Csoknyai István alakulata azt a Budakalászt fogadta, amely első találkozójára készült a sorozat idei kiírásában.

Mint ismeretes, a Liga-kupán csak magyar játékosok léphetnek pályára, s általában fiatal csapatok mérik össze tudásukat. Fokozottan így volt ez a füredieknél, akik rutintalanságuk ellenére szép sikert arattak a szintén NB I-es vetélytársukkal szemben.

Eredmény: BKSE-Budakalász 24-23 (14-12). Balatonfüred. V.: Fekete, Tóth. BKSE: Andó – Déber 8, Németh B. 4, Szöllősi O. 1, Kancel, Varga 3, Orbán B. 1. Csere: Bősz, Ágoston (kapusok), Szűcs 3, Határ 2, Varga, Brandt 1, Tóth, Ág 1, Németh A. Edző: Csoknyai István.

A vendégek legjobb góllövői: Nagy B. 7, Tóth és Koller 3-3.

Kiállítások: 8, ill. 8 perc.

Hétméteresek: 4/3, ill. 5/5.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában